donderdag 14 juli 2016

11 juli 2016 Fokianos baai

De volgende dag eerst zwemmen en ontbijten en dan weer een baaitje verder. We laten het groene doek er op staan. De buiskap is al een week omlaag om zoveel mogelijk wind door te laten. Regen hebben we al in geen weken gezien en een paar spatten buiswater kunnen geen kwaad.
We zijn de enige bezoekers in de diepe baai van Fokianos en genieten van de prachtige omgeving, hier en daar opgevrolijkt met naakte zonaanbidsters op het kiezelstrand.
We hebben happy hour aan boord van de “Catouse” en later eten we met z’n vieren op de “Blauwvoet”. Mary heeft heerlijke gnocchi gemaakt en Alia brengt een salade mee. We worden hier twee keer gebeld, maar blijken geen bereik te hebben. Ook geen internet via de Cosmotédongel. Lance legt uit hoe ik op de Apple laptop een eigen WiFi netwerk maak. Het werkt pas met een goede verbinding. De wind draait ’s nachts 180 graden en trekt even door in kracht, maar het anker heeft zich goed ingegraven. We zien hier opvallend weinig vissen in het water.Als we de volgende morgen ankerop gaan zie ik een tweetal campers. Het zijn omgebouwde vrachtwagens. Eén ervan is net zo'n Mercedes als Bram Hartzema had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten