maandag 14 oktober 2013

15 oktober Beetje onderhoud en beetje rust

Weer een rustdag. Bootonderhoud (o.a de touwtjes die de loopplank op z’n plek houden helemaal op maat gemaak)t, fietsonderhoud (Mary’s vouwfiets moest nodig gepoetst en in het vet anders nog meer brekende spaken), siësta, fietsen, eten, glaasje en internetten in Lupo di Mare. Dat is het wel. Morgen vroeg op voor de volgende en voorlopig laatste grotere oversteek. De zee is glad. De Volvo is er klaar voor. Ergens 50 mijl verder ligt het eilandje Ionica, de naamgever van de Ionische Zee. 20 mijl verder ligt Corfu. Voorlopig rustig weer, maar de zonkracht gaat er al een beetje af en we hebben zowaar een sweater aan. De locals lopen al met lange broek en jas! Het is nog altijd rond de 25 gr C.

2 opmerkingen:

 1. Mooie berichten en mooie plaatjes, vooral die blauwe lucht nu de herfst hier is ingevallen met veel regen en temperaturen van onder de 10 graden.
  Geniet van de extra rustdagen, die zijn er om je te laten genieten van reis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beter laat dan nooit maar nog gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik zit weer te genieten van jullie verhalen. Liep een beetje achter door onze vakantie naar Corsica in september. Veel plaatjes zijn heel herkenbaar. Je ziet hetzelfde als daar. De vissersbootjes, havens met grote ferries, kerkjes, afgebladderde huizen en veel rotzooi hier en daar.

  Groetjes,
  Jos en Koert

  BeantwoordenVerwijderen